♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
lepas kan gian...
Thursday, April 12, 2012 ✿ 11:27 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum....


yahoo ! akhir nyer aku dapat jugak online . ehem ehem , rindu gilaa dengan blog aku nie . :( gara gara modem broadband aku buat hal lagi . haih , baru pakai setahun dah buat perangai kan ? memang sah sah laa aku bagi kau cium dinding kan ? :D memang terbaik bila kau buat perangai kali yang kedua . so , sebelum kau buat hal untuk kali yang ketiga aku bagi kau cium dinding free free dulu kan ? (Y) okey , tapi aku x sekejam tuwh lagi , sebab aku tahu kau mahal , aku x nak bazir kan duit mak bapak aku lagi so aku pown beli modem lain . sebab dah confirm confirm laa kan aku dapat online dengan hati yang gumbira ? :D x kesah laa pasal broadband aku tuwh , yang penting minggu nie aku dapat online ! dan yang paling penting , aku online time sekolah masalah nyer . selalu nyer aku online weekend jew , kali nie sebab dah lama x online , aku lepas kan gian online time hari sekolah . memang terbaikkkk ! (Y)


sepanjang aku x online , memang berkepuk kepuk laa idea aku nak berceloteh kat blog ! time aku online ? haaaa , mula laa idea yang berkepuk kepuk tuwh terbang kene tiup angin kus kus ! hilang serta merta ! :| sepanjang aku x online nie jugak , banyak laa story morry yang hot stuff nyer kan ? tapi , biar lah apa yang berlaku terus berlaku . x payah nak di kenang kenang kan . yang penting , story morry tuwh semua cerita cerita yang menambah kan dosa yang dah menggunung tinggi je . x sedap langsung telinga nak mendengar ! (!) so , paham paham je laa kan kalau telinga x sedap nak mendengar tuwh , aku pown malas nak tambah kan dosa . ignore kan je lah ! lagi bagus dan terbaikkkk ! :)


sebenar nyer , banyak cerita yang aku nak story morry kan entry kali nie , tapi disebab kan masa yang mecemburui kan aku . esok esok je laa aku story kan ? lagi pown esok dah hari jumaat , ade laa banyak masa sikit aku nak berceloteh ! :D okey laa sayangs , take care you self ! :)












* jealous orang tuwh dapat teddy bear yang aku idam idam kan ! --' 




Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN