♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
weekend with them...
Monday, April 16, 2012 ✿ 5:56 PM ✿ 0 Royal Person (s)





Assalammualaikum...


hari  nie aku ambik beberapa minit sikit nak update blog aku yang dah lama aku x cara nie kan ? :-/ nampak macam dah banyak je bekas bekas big  foot kat fibox aku tuwh kan ? ehem ehem , macam dah sombong je kan aku nie ? :| copppp ! aku x sombong lagi laa sayangs . just sekarang nie aku makin busy dengan pelajaran aku . almaklum laa tinggal lagi 203 hari je nak SPM ! :-o tuwh x tolok makan minum tidur cuti semua lagi . kalau dah tolak tambah semua , pejam celik pejam celik tinggal berape hari je lagi nak SPM . :'( memang menakut kan . SPM ? memang kene struggle habis habisan . untuk masa depan aku ! okey , aku x nak story laa pasal SPM , nanti muak pulak kan ? asyik asyik aku story pasal SPM . :) 


nampak tak picture aku kat atas tuwh ? ehem ehem , tuwh adik bongsu aku . muka x sama ? okey , memang ramai yang kata muka kami x sama . :) tapi , dye memang adik kandung aku . bukan adik angkat , bukan adik tiri , bukan adik susuan dan bukan bukan bukan bukan ! yang pasti adik kandung okey ? :D okey , picture kat atas tuwh aku snap dengan dye masa ktowg gi hang ! ehem ehem , aku hang bawak adik aku tuwh ! :) okey , memang pecah record aku hang bawak dye . (Y) masa nie ktowg kat karaoke . heeee memang selok laa kan dye nyanyi sakan . lepas kan gian laa tuwh . semua lagu dye yang conquer tahu ? banyak pulak lagu yang dye nyanyi time tuwh . sampai x nak balik dah ! :D well , masa tuwh bukan aku berdua je hang , aku bawak cousin and kawan aku sekali . yang penting 4 dara okey ? :) tapi , ktowg hang sekejup je , sebab ktowg kua lambat . lepas aku balik kelas tambahan , baru hang ! so , nak dekat kol 2 jugak laa baru sampai . lepas sampai je terus g karaoke . lepas tuwh makan makan n terus balik ! :|


memang x syok langsung ! but , happy laa jugak . sebab dapat keluar dengan orang yang x pernah aku keluar sama sama selame nie . ehem ehem , sebenar nyer banyak lagi pic nyer , tapi aku x nak share banyak banyak sebab malas nak tunggu lama lama upload picture ! so , aku just share sekadar yang aku mamapu je laa okey ? :D okey laa sayangs , take care ! :)

















Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN