♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
2 tabiat buruk...
Sunday, May 20, 2012 ✿ 3:05 AM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualikum...


okey , jam dah menujuk kan pukul 3.05 pagi . wahhh ! heavy nyer laa rasa bila masa macam nie , aman je . sunyi pown ada . memang sesuai time nie nak study semua bagai ! memang x de gangguan yang hebat ! tapi , kalau ada gangguan pown datang daripada makhluk Allah yang x diundang . damn ! celupar pulak jari jemari  aku nie kan ? dah laa time nie aku sorang je yang jadi batwoman . jari nie pulak nak celupar laa sangat type bende yang bukan bukan kan ? alih alih datang makhluk Allah yang x diundang ? seminggu demam . :| okey fine , tukar topic ! meremang bulu roma aku nie nak story bende bende yang gempak pagi pagi macam nie . sungguh aku x katang nak story bende bende gempak macam tuwh okey ? :-/ aku nie nampak je katang + kuat tapi hakikat nyer ? aku sendiri x tahu ! :)


sejak dua menjak nie , aku rasa aku ade tabiat yang pelik sikit ! okey , memang kalau aku cerita nie hal yang remeh temeh . but , peduli pulak korang nak cakap pasal hal aku kan ? :-/ nie blog aku ? so , up to me laa nak update hape sekali pown . kalau ada yang x suka , please close tab je . jangan nak bazir kan masa mengadap screen nak baca aku punya entry yang akan buat kan korang sumpah seranah kat aku nie . coooopppp ! jangan nak tambah kan dosa naaaa ? :) sejak kebelakangan nie , aku nie kuat sangat makan ice ! bukan ice apa okey ? just ice cube je ! sampai kan mama aku pown dah x larat nak layan aku sebab boleh dikata kan setiap hari aku mesty nak kene pekena ice dulu ! x kesah lah kalau aku x minum sehari sekali pown ! yang penting , ice aku tuwh mesty ada , kalau x de aku akan usaha kan pergi kedai beli ice semata mata aku nak makan ice + gigit ice cube tuwh . kadang kadang kadang takut jugak aku nie satu hari nanti gigi aku nie rongak habis habisan sebab aku nie kuat gigit ice . damn ! x nak jadi rongak lagi . :( 


lepas tuwh tabiat buruk aku yang kedua ialah lepas mandi aku mesty nak kene bau + cium dulu tuala aku yang tengah basah tuwh ! yaallah , aku x taw laa kenapa sekarang nie perangai aku macam pelik gilaaa ! dulu aku x pernah pown jadi macam nie . kalau lepas mandi tuwh aku x cium aromaterapi tuala aku yang tengah basah tuwh , aku rasa macam x sah ! sebab sejak dua menjak nie memang aku dah biasa buat macam tuwh . aku rasa macam hidung aku nie fresh sikit bila bau tuala yang tengah basah and than buat kan hidung aku nie senang je nak bernafas . x de nak tersumbat tersumbat dah . tapi , tabiat aku yang aku buat sekrang nie macam x elok je kan ? punca nyer aku sendiri x taw kenapa . haih , takut jugak aku kalau kalau aku nie ketagih ke hape ke . gggrrrr ! mintak mintak dijauh kan laa dari semua bala yang meninpa kat diri aku nie . :|


agak agak ade tak ubat yang boleh pulih kan tabiat buruk aku nie ? ke nanti dye akan pulih dengan sendiri nyer ? tah laa , aku sendiri pown x taw . wallahualam . tapi harap harap laa tabiat buruk aku nie aku boleh tangani nyer . x nak laa amal kan tabiat aku yang pelik nie . dah laa selama nie aku x macam tuwh , tapi sejak sejak nak SPM nie , rasa macam bende bende pelik je yang aku buat . eerrr , tah laa . -_-






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN