♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
aktiviti masa cuti...
Monday, May 28, 2012 ✿ 3:28 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...


sebelum aku nak ngomel banyak banyak , aku nak ucap kan selamat bercuti kepada sesiapa yang bergelar pelajar sekolah yang standard aku ! kepada kakak kakak abang abang yang bergelar mahasiswi mahasiswa yang sedang cuti sem , selamat bercuti jugak aku ucap kan ! :) wink wink , mesty best gilaa kan dapat cuti macam nie ? baru laa x berat kepala otak nak fikir kan pasal study , kan ? tapi , kita x boleh lupa terus pasal study , kene jugak ingat ingat sikit pasal study , x kan cuti terus nak tutup buku sampai x nak buat rivision sikit pon kan ? amboi ! x kan cuti sakan sampai kan buku pown nak berhabuk kat rak saje ? x pown berhabuk dalam beg tuwh ? :-/ kalau tanya aku pasal cuti sekolah kali nie , jujur aku cakap cuti aku kali nie memang bosan yang teramat ! :( bukan apa , minggu pertama nie , aku ade kelas tambahan . grrr ! memang rasa heavy gilaa mata dan badan nie bila time cuti sekolah macam nie kene bangun pagi pagi lagi and than pakai baju uniform sekolah sebab nak kene pergi kelas tambahan . damn ! sungguh heavy yang teramat mata + badan aku nak pergi sekolah pagi pagi time cuti macam nie . :|


but , it's okey laa . aku reda laa semua nyer walaupun memang agak heavy pagi pagi aku nak pergi sekolah time cuti macam nie . tapi bila aku fikir kan semua tuwh sebab masa depan aku , aku kene gagah kan laa jugak tenaga aku nie nak pergi sekolah walaupun aku rasa agak heavy yang teramat . biar lah kali nie aku korban kan segala nyer daripada kemudian nanti aku jugak yang menyesal kan ? nie semua untuk masa depan aku jugak kan ? SPM aku tuwh , penentu masa depan aku yang cerah atau pown sebalik nyer . :| ggrrr ! x nak laa masa depan aku gelap nanti disebab kan sekarang nie aku x fikir kan masa depan aku . kan ? :-/ tapi yang magic nyer , bila aku sampai depan pagar sekolah , aku punya laa semangat nak belajar semua bagai . waaahhh ! rasa macam x percaya pown ada kan ? seheavy heavy aku , aku masih lagi bersemangat nak belajar semua . alhamdulillah . :) rasa macam x percaya pown ada . ehem ehem , semangat tuwh ! :) biar pown aku rasa ala ala x bersemangat nak pergi sekolah kan ?


masa datang kelas tambahan tadi , kawan aku ada btw yang aku dapat markah tinggi untuk subjek ekonomi aku . wahhhh ! wink wink , agak gembira laa jugak bila kawan aku btw aku dapat markah tinggi . ehem ehem , macam ada harapan je nak dapat reult yang meningkat mid year kali nie ? :-/ insyaallah laa kan ? kalau ada rezeki , insyaallah aku akan dapat result yang meningkat , kalau x ? maybe aku x de rezeki laa tuwh kan ? maybe aku kene cuba lagi kuat untuk pra trial aku nanti . insyaallah . tapi , aku rasa macam naik laa sikit result aku kali nie , biar x banyak sekali pown tapi aku nak meningkat laa jugak . insyaallah , sama sama laa kita doa kan ye ? insyaallah . amin . :) story pasal result , minggu lepas Mr.MAN dah tengok result sem1 dye , waaahhh ! not bad laa jugk bila dapat pointer 3.22 .:) wink wink , agak hebat laa jugak study nyer . :D tapi dye agak sedih sebab x dapat apa yang dye target ! dye target 3.50 keatas , tapi dapat 3.22 je . tapi dye bersyukur sebab dapat pointer 3 keatas . :) good job hubby ! :) me always wish you luck ! :) me love you bie ! <3


lepas habis kelas tambahan hari lusa nie , hopefully parent aku ada plan something yang boleh wat kan aku x terperuk dalam rumah je . yelaaa , cuti minggu pertama nie pown dah x pergi mana mana sebab kelas tambahan aku ? so , aku nak jugak pergi jalan jalan . x pown nak spent time dengan Mr.MAN ! :| dah lama x spent time dengan dye , masing msing sibuk dengan urusan masing masing . tambahan pulak time dye exam , aku sibuk study for preparation mid year exam aku . time aku exam pulak , dye dah habis exam . so , x de mase nak spent time masa sama sama . now , ade je perkara yang wat kan ktowg rasa annoying each other . x taw laa kenapa , ade je masalah yang timbul . haih , maybe Allah nak uji sejauh mana tahap kesabaran both of us kan ? biar pown dah bertahun tahun we all together . :( harap harap both of us still lagi dapat bersabar dengan dugaan yang mendatang kepada we all . insyaallah . :| please pray for both of us . -_-


okey laa , sampai sini je laa dulu aku mengomel , sebab rasa sedih pulak bila teringat kan pasal aku dengan Mr.MAN aku . damn ! hari nie dah 2 hari dye x text aku , terasa lagi kot dengan aku . salah aku jugak , sebab kasar sangat dengan dye . dye banyak sangat sabar dengan kerenah yng aku wat selama nie . maybe kali nie dye dah x katang nak layan lagi kerenah aku . eeeerrr , tah laa . nanti dye dah sejuk , insyaallah our relationship  back to normal . insyaallah . amin . :) anyway , take care your self ! :D








Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN