♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
makin teruk....
Tuesday, May 29, 2012 ✿ 2:49 PM ✿ 0 Royal Person (s)



Assalammualaikum....

hola sayangs ! :) okey , abaikan gambar aku kat atas tuwh . maybe gambar aku kat atas tuwh nampak aku nie happy kan ? macam aku nie x de masalah , ramai kawan kawan aku yang cakap aku nie macam always happy at all time . tapi hakikat nyer ? hanya aku je yang taw apa yang aku rasa . x de siapa yang faham perasaan aku  hanya Allah dan aku je yang taw macam mana perasaan aku . :| okey , semalam aku ada story sikit pasal problem aku dengan Mr.MAN . hari nie aku ingat our relationship back to normal , tapi ternyata apa yang aku impikan meleset sesama sekali ! :'( our relationship more more more bad from yesterday ! yaallah , aku x taw laa nak kata lagi . aku ingat semalam x de laa lagi complicated , last last ? lagi bertambahh teruk . damn ! x taw laa nak selamat kan macam mana lagi . maybe sekarang nie masing masing tengah kepala angin , so memang bertambah complicated kalau masing masing bukak mulut . tambah pulak semalam bila ada salah faham sikit , so betambah teruk keadaan our relationship ! :(


eeerrr , x taw nak cakap apa lagi . aku rasa macam perang dunia ke3 semalam ! memang masing masing tak boleh nak kawal emosi , so semua yang terfikir dalam kepala otak , semua keluar kan ! yang paling teruk sekali , selama nie aku x pernah nak naik minyak , tapi semalam aku rasa aku nak keluar kan je apa yang aku rasa . aku x boleh nak kawal emosi aku , aku x boleh nak kawal perasaan marah aku semua bagai , tapi nasib baik aku x maki Mr.MAN . ggrrr ! kalau tak , mesty lagi keruh keadaan nyer . -_- rasa macam dah kene rasuk dengan setan pown ada , asyik asyik nak angin je . maybe salah aku jugak , sebab twitt macam macam kat twitter aku . tapi seriously x de kene menegene pown dengan apa yang berlaku kat our relationship . aku twitt sebab lain , sikit pown x de kene ngene dengan Mr.MAN . mungkin disebab kan kata kata aku yang ada kene ngene dengan our complicated terus aku kene cop aku nak buruk kan dye . 


haih , entah laaa . makin teruk dah aku rasa situasi sekarang nie . but , aku x salah kan Mr.MAN . maybe salah aku jugak kan ? :-/ sebab aku yang mula kan dulu gara gara aku x boleh nak kawal perasaan cemburu aku nie . tuwh laa kan , padan dengan muka aku . nak sangat jealous sampai kan x boleh nak kawal emosi , so jadi laa macam nie . -.- at the same time , maybe we need some space and more time back to normal in our relationship nie kan ? biarlah masing masing dah sejuk , dah cool , dah boleh nak kawal emosi , dah boleh nak talk each other , baru lah bincang balik pasal our relationship nie kan ? sekarang nie keadaan makin tegang , so x boleh nak bukak mulut banyak sangat . anyway , please pray that our relationship will back to normal . insyaallah . :|








Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN