♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
kembali menulis
Friday, December 7, 2012 ✿ 4:09 PM ✿ 0 Royal Person (s)




Assalammualaikum...


Alhamdulillah, mulai hari ini aku akan kembali aktif menulis dekat blog aku nie. Alahai, kesian blog aku nie, dah berhabuk! eheh, siap ada sarang spider lagi kot? shuh shuh! XD dah berbulan aku tak update aku punya blog, sorry hencik blog! dah lama tak cara ke awak kan? sorry morry hencik blog! :') okey, kalau ada sesiapa yang macam pening pening lalat tak taw apa yang aku merepek nie, click sini! -_-


Alhamdulillah, tepat pukul 4.04 petang semalam, aku telah tamat dengan jayanya menjawab peperiksaan SPM 2012. Yahooooooo! Now i'm Freedom! Merdeka Merdeka Merdeka! yeaaah! nampak tak betapa selok nya aku hari nie? Weeehhh! semestinya lah aku nak selok kan? Dah habis sekolah wehhhh! adoiiii, macam tak percaya pulak kan yang aku nie dah habis sekolah! kalau kat luar, mesti orang takkan percaya yang aku nie dah 17 tahun, yelaaaa, ketinggian aku nie macam budak tingkatan 3 je! so sad! tapi nak buat macam mana kan? reda jelah, sebab ketinggian aku nie jugak lah yang membuat kan aku special! cewah! perasan tak aku nie? So far lepas nie, aku boleh laa kembali aktif dalam menulisan blog! wish me welcome back sweetheart! :')




- SMK MAT KILAU -



- SMK TENGKU ABDULLAH -


Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN