♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
nak buat apa lepas SPM
Friday, December 7, 2012 ✿ 5:32 PM ✿ 0 Royal Person (s)



السلام عليكم
Peace be upon you



Lepas habis Spm je, ramai kawan kawan yang tanya, " lepas nie kau nak buat apa? kerja kat mana?" okey, soalan tulah yang paling aku malas nak jawab sekali! Sebab nya, lepas nie memang aku tak tahu nak buat apa, dalam kepala otak aku nie, lepas SPM aku nak berhibernasi dekat rumah! Yeeaaahhh! Just makan tidur makan tidur kat rumah je! And yang paling penting, memang makin naik laa berat badan aku nie kan? :D Seriously, lepas habis paper semalam, aku tak tahu lagi nak kerja apa, Almaklum laa kan, aku sebelum sebelum nie mana aa pengalam bekerja, nak duit mintak kat mak bapak, tak dapat duit, kumpul kan tahap kesabaran untuk menabung. And the lastly, dah cukup duit, barulah aku dapat duit! So, dalam kepala otak aku nie, tak terlintas sesaat aku nak bekerja!

Hoooiii! takkan nak habis kan harta mak bapak je kan? Cukup cukuplah aku habis kan harta mak bapak aku lepas mak aku bersalin kan aku since hari ini. Dah banyak harta mereka habiskan untuk besar kan aku, takkan aku nak habis kan harta mereka lagikan? Tapi masalah nya, aku tak tahu nak kerja apa, aku tak ada pengalaman. Memang lah bersepah kerja yang boleh aku kerja kat area aku duduk nie, yang menjadi masalah nyer, boleh ke aku kerja? layak ke? Haihhhh, macam macam yang bermain dalam fikiran aku nie. Kalau ikut kan hati, memang lah aku tak nak kerja. Tapi sampai bila mak bapak aku nak tangung aku je? Apa guna ada tulang empat kerat aku nie kan kalau tak boleh nak guna? Insyaallah, dengan kuderat yang ada pada aku nie, aku akan cuba untuk bekerja walaupun dalam hati kecik aku nie rasa tak berdaya nak kerja usia muda nie! :D






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN