♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
2013!
Wednesday, February 6, 2013 ✿ 1:01 AM ✿ 0 Royal Person (s)




السلام عليكم
Peace be upon you

Yaallah, lama nya tak update blog aku nie, buat pertama kalinya aku update blog aku nie untuk tahun 2013! Masyaallah, dah bulan February, baru nak update kan? Dengan kesempatan nie, aku nak menghulurkan 1001 kemaafan kepada semua kerana aku dah lama tak munculkan diri aku kat blog nie, bukan apa, aku ada masalah teknikal yang menghalang untuk aku aktif dalam dunia blogging nie. Insyaallah, lepas nie kalau tak ada apa apa halangan, pasti aku akan update blog aku nie. :') 


Tolong abaikan gambar aku yang diatas tu kalau rasa nak menambahkan dosa, aku mengaku aku tak secantik insan insan yang lain, tapi tetap bersyukur kerana dikurniakan kesempurnaan anggota badan. Alhamdulillah, sesuatu nikmat yang perlu disyukuri. :) sebenar nya saja mengada nak post gambar tu sebab gambar tu adalah gambar terbaru aku! yeaaahhh! 18 tahun sudah ohhh! Alhamdulillah, aku masih lagi bernafas dimuka bumi ini selama 18 tahun. Tepat jam 6.00 pagi pada 3 februari, genap lah aku berusia 18 tahun. wink wink! umur makin lama makin meningkat, ketinggian aku masih tak meningkat! ohhh! sungguh sadis dengan tahap ketinggian aku yang melampau tidak naik naik! Aku berharap agar ketinggian aku akan meningkat dari masa ke masa sebelum umur aku masuk 19 tahun, sebab orang kata perempuan akan terhenti tumbesaran nya pada usia 18 tahun! tapi aku dah 18! ohh noooo! tak kan tinggi aku setinggi nie je kan?


Tapi, siapa tahu kuasa Yang Maha Esa? Kita tak tahu kan? mana tahu esok lusa aku tersedu sedu sebab nak membesar atau nak meninggi? So, jangan perlekehkan kuasa Yang Maha Esa, kerana Dia lah yang maha berkuasa menentukan segala galanya. :) Insyaallah, kalau ada rezeki, aku kan tinggi, tapi kalau dah tersurat dan tersirat aku tak kan meninggi, nak buat macam mana kan? Aku reda jelah! Mungkin ada 1001 hikmah yang tersirat dikemudian hari yang aku tak ketahuinya kan? Insyaallah. :)





Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN