♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
Sepetang Bersama
Monday, March 11, 2013 ✿ 2:57 AM ✿ 0 Royal Person (s)




السلام عليكم
Peace be upon you


Lepas tak puas hati dengan keputusan Manchester United VS Chelsea tadi seri 2-2 aku baru lah ada mood nak update blog ni. Haih, semalam dan kelmarin aku tak ada kesempatan nak update blog sebab aku terpaksa gagah kan diri aku niaga pada hari sabtu, walaupun memang tak ada masuk dalam jadual harian aku untuk bekerja lebih masa pada hujung minggu! Aku ingat kan baru lah nak rehat rehat santai santai hujung minggu, tapi hujung minggu aku terbantut gara gara bos besar suruh aku niaga hari sabtu! Fuhhhh! Satu hari yang sungguh tough bila hari yang kebiasaannya cuti tapi terpaksa bekerja. Dah lah ada orang gali tanah sebab nak pasang paip saluran air untuk UMP, tak pasal pasal aku kena tadahkan telinga aku untuk dengar kerja kerja pemasangan paip tu semua. Terpaksa tabahkan hati aku yang semakin tak kuat nak hadapi hari hari terakhir sementara ak tunggu keputusan SPM keluar! Lagi pun minggu ni aku tabahkan hati aku untuk kerja lebih masa sebab Mr.MAN aku tak ada dekat kuantan 2 minggu ni, so no time to spent time with him this week! So sad!


Tapi tak sad mana lah, walaupun dia ada tournament 2 minggu ni dekat Muadzam dan Rompin, we always contact each other every hour! So tak ada alasan nak kata sunyi or di pinggirkan. Aku masih beruntung sebab ada Heartbeat yang pandai agihkan masa masa dia. Walaupun dia busy dengan tournament dia, masa masa yang terluang, dia spent time kan dengan aku. Lagi pun tournament ni penting jugak untuk dia, dia mengharap sangat terpilih jadi wakil pemain bola sepak politeknik pahang. So i must always behind him to give moral support! Tapi mungkin jugak ada hikmah disebalik dia pergi tournament dia jugak, sebab semalam aku spent time with my Brother! Wink wink! Dah lama tak spent time with my brooooo! Dah bertahun jugak lah rasa nya. Sebab lepas je aku PMR dan dia SPM, aku dengan dia macam dah lost contact, nak jumpa macam dulu memang susah lah. So, aku ambik peluang ni untuk spent time with my brooooo! Rasa excited jugak bila nak jumpa balik. Bila dah jumpa, banyak gilaa cerita yang nak share kan bersama!


Walaupun just jumpa sekejap, but banyak cerita cerita yang dikongsikan. Rasa puas jugak lah jumpa setelah sekian lama tak jumpa. Dia pun dah makin berisi sekarang, ohhhh! Maybe sebab dalam hati ada taman, hati sedang bergumbira! So badan pun naik lah! Macam biasa, kalau aku dah jumpa abang angkat aku tu, memang tak hingat dunia lah cerita nya! Dari se se cerita yang nak dikongsi kan. Tapi pada masa yang sama, dia ada jugak bagi nasihat kat aku untuk masa depan aku. Sebab aku ada cerita pasal kos kos yang aku pilih masa UPU hari tu, dia kata tak salah kalau kos kos yang aku nak ambik tu, tapi masuk kan 1 kos yang tough. Sebab mana tahu kalau ada rezeki, kos yang tough tu aku terpilih. Gaji lumayan and bla bla bla! Dari kata kata nasihat dia tu, ada betul nya! Dari dulu sampai sekarang, abang memang tak pernah tinggal nak bagikan nasihat untuk aku. How lucky I was Foster Brother! Okey lah, maybe sampai sini dulu aku mengarut, sebab mata aku pun dah tak boleh nak celik, i need to sleep sebab esok aku kena niaga! Lagi pun aku kena jaga hati hati yang baca entry aku kali ni. I have some problems that can not be told now at here!










Note : Merindui kekasih hati






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN