♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
Semoga Mendapat Hidayah Sebelum Final Exam Semester 2
Monday, December 9, 2013 ✿ 4:11 AM ✿ 0 Royal Person (s)




السلام عليكم
Peace be upon you


*Macam cantik je, macam comel je. Yey!* Already 4.10 AM, tapi aku still tak rasa nak tidur time time macam ni, tambah lagi pagi nanti aku memang tak ada kelas. Yang paling happy tahap gaban nya, kelas semua di batalkan esok hari! Pergh! Memang untung lah beb! S E M U A kelas C A N C E L! Pergh! Pergh! Nikmat! So dengan kenikmatan yang diberi, aku pun apa lagi? Menggunakan peluang yang ada untuk penuhi masa aku dengan seadanya. Time time macam ni lah jugak aku amik kesempatan untuk update blog aku. Kesian, kadang kadang dah tak berapa nak cara sangat blog ni bila kat U. Ergh! Sorry MR. Blog. Sobsob. Hari ni dah 9 Dec, pejam celik pejam celik, lebih kurang 2 minggu lagi aku nak menghadapi final exam untuk semester 2. Ergh! Tapi yang paling malang nya, aku seakan akan masih tak sedar lagi nak study! Terasa malas yang amat sangat nak study! Padahal final exam dah dekat sangat!


Konon je nak dapat kan pointer 3.50! Tapi malas tahap gaban nak study! Ergh! Stress! Hangat hangat tahi ayam je semua! Stiker note yang ada depan meja study seakan akan tak jalan untuk naik kan semangat aku nak tingkatkan usaha untuk capai target pointer 3.50! Sobsob! Agak agaknya bila lah aku ni nak rajin study? Sumpah! Aku nak sangat  berjaya, tapi usaha punyalah malas! subhanallah! Apa nak jadi ni? Yaallah! Kau berilah aku petunjuk sebelum aku final exam. Dah tahu sem 2 ni lagi killer subjek nya, tapi aku tak paham bahasa nak study! Why?! Why?! Aku berharap agar aku diberi kekuatan untuk study sebelum final exam. Nak dapatkan pointer lebih tinggi dari sem 1! Tapi tak guna kalau angan angan tinggi tapi tak ada usaha! Manusia sentiasa melakukan perkara yang lagha kan?









Note : Yaallah, nak berjaya, nak kejayaan, tapi tak nak usaha! Subhanallah!






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN