♥ Sleeping Beauty Fairy Tale ♥
music
Put something here.

JOURNAL PAGES LOVE DARLINK
This Is All About Rafly hot.fm Terengganu
Sunday, December 15, 2013 ✿ 4:02 AM ✿ 0 Royal Person (s)


السلام عليكم
Peace be upon you


Nampak gambar kat atas tu? Gambar kat atas tu, aku post kan kat instagram aku pagi tadi. Disebabkan gambar yang aku post tu, ada sorang salebriti ni like gambar tu. Pergh! Bapak terharu lah aku ni. Bukan setakat terharu je, selok semua sekali semua ada! Okey, salebriti yang like gambar aku tu adalah DJ Hot.fm Ganu boh! Yeah! DJ Rafly! Pergh! Pergh! Rafly like gambar aku. Padahal aku ni bukan hot stuff sangat pun. Ehem ehem, bukan senang salebriti nak like or post something about us! Lepas aku selok tengok dia like, aku pun apa lagi, terus tweet dekat twitter + mention Rafly laaa! Tak lama lepas tu, dia reply back tweet aku balik! Pergh! Bapak melting dia tweet back balik! Serious talk, macam tak percaya dia! First tak percaya dia like gambar aku kat instagram, lepas tu tak percaya dia follow aku kat twitter and then siap balas tweet aku lagi. Fuh! Fuh! Kenangan terindah! Anyway, thanks to Rafly because make my day very special and awesome today! Support our local DJ! Good Luck Rafly!











Note : Sebenar nya aku baru je layan Hot.fm Terengganu ni lepas aku belajar dekat UniSZA. Kalau tak, just dengar Hot.fm KL.






Dashboard Follow

Miss Sleeping Beauty


 photo ed19d7ae-2426-43c5-8272-709ce60cc9a2_zps302609d8.jpg


Welcome to my online diary Darling! This blog belongs to the Sleeping Beauty named Nur Shafika.

Last Moment


Chit Chat


Thank You
Skin edit by ADSA ADAM
Basecodes by JAJA
Others ; xx
skin edited by : SHAFIKA MAZLAN